Wat kan je van ons verwachten.

Schwebz is een design studio gespecialiseerd in het vormgeven van merken. Wij geven jouw merk de gepaste visuele identiteit. Om het even welke grootte jouw bedrijf heeft en gelijk in welke sector het zich bevindt, wij werken met passie een design uit dat weergeeft waar jij voor staat en een effectieve impact creëert op jouw doelgroep.
Persoon achter Schwebz
Hey, dat ben ik, Christian.
Schwebz is in 2019 ontstaat om antwoord te geven aan mijn passie voor design. Vele jaren ben ik actief geweest in marketing en sales bij verschillende bedrijven en daar kwam ik al regelmatig in contact met design, maar dan langs klantzijde. Tot ik dus de zin om zelf te creëren niet meer kon weerstaan en mijn eigen studio ben opgestart, dit is dus Schwebz.

Met veel empathie probeer ik een beeld te krijgen van wat jou drijft en ik verdiep me graag in het specifieke kader van jouw onderneming en sector. Om met deze informatie creatief aan de slag te gaan en een design te creëren dat naadloos aansluit bij waar jij en je bedrijf voor staan. Dat vind ik echt super en daar haal ik massa's voldoening uit.

Als ik niet zit te zwoegen in Adobe Illustrator, Photoshop, Indesign of XD, is het de bedoeling om zoveel mogelijk buiten te zijn, idealiter met het fototoestel in de hand. Enkele keren per jaar trek ik erop uit om te parapenten. Niets beter voor mij om te resetten en de batterijen op te laden.

Het je een project dat moet uitgewerkt worden en lijkt het je wat om met mij samen te werken? Dan kijk ik er erg naar uit om van jou te horen. Ook als je enkel een vraag hebt of nog wat meer info wenst, sta ik je uiteraard graag te woord.
Aanpak
Voor aanvang van elk project nemen we uitgebreid de tijd om kennis te maken en te luisteren naar jouw noden en wensen. Het is belangrijk om een juist beeld te krijgen over jou en jouw bedrijf, en we zullen je hier eerlijk gezegd grondig over aan de tand voelen. We vullen dit aan met ons eigen onderzoek naar jouw sector en concurrenten. Het is nu eenmaal nodig om ons zo goed mogelijk te kunnen inleven in jouw onderneming en sector om de juiste visuele identiteit te creëren.

Ook vinden we het belangrijk regelmatig terug te koppelen naar jou, zodat je op de hoogte bent van de vooruitgang en betrokken kan zijn bij elke fase in het proces. Het gaat erom jouw merk weer te geven waar jij achter kan staan, dus vinden we jouw input zeer belangrijk.
Realisaties
Roar Bikes
UX design project
ADGM
Website creatie
Diensten
Je kan bij ons terecht voor UX design, webdesign, logo design, grafisch design en fotografie, maar wij helpen je ook graag met je online zichtbaarheid via digitale marketing ondersteuning, zoals: webdevelopment, SEO, social media, contentcreatie…
CHECK DIENSTEN
Get in touch!
Wil je dat we ook voor jou een sprankelend design ontwikkelen. Neem vrijblijvend contact op. Wij kijken er naar uit van je te horen.
CONTACTEER ONS
Wij gebruiken cookies om u de best mogelijke website ervaring te bieden. Door te klikken gaat u akkoord met onze Cookie Policy.
Ok, deze melding niet meer tonen.
Close