Ondersteuning
Wanneer kan een maandelijks support-programma steek houden?


Kleine aanpassingen

Wanneer je niet zo heel handig bent met een computer en zelf weinig af weet van websites en backoffice tools, kan het slim zijn om ook op extra hulp en ondersteuning te kunnen rekenen eens je website online staat.

Want iedereen wil soms wel eens een paar dingetjes wijzigen:
een foto, een promotie, een adres,..


Ad hoc ondersteuning

Verwacht je af en toe wel eens een nieuwtje te willen delen op je website, dan kan je ook op Schwebz rekenen op ad hoc basis.
Dat betekent: wanneer de vraag zich voordoet, neem je contact met ons op en wij voeren het voor jou uit. Dat kan heel snel gebeuren.

Voor zo'n losse aanvraag rekenen wij ons vaste uurtarief (75€/u).

We werken snel en geven je vooraf een inschatting hoe lang we ongeveer nodig zullen hebben. Zo zijn er geen verrassingen.

Continue ondersteuning

Wil je graag iets comfortabeler werken en continu op onze steun kunnen rekenen? Weet je nu al dat je regelmatig wijzigingen wil aanbrengen maar
is het moeilijk inschatten wanneer precies?
Dan kan je nu instappen in ons heel voordelig support programma.
Daarbij mag je ons zo vaak contacteren als je wil. Voor een bedrag van 27€ per maand wordt je gegarandeerd en snel geholpen. Geen meerprijs.

Dit support-plan ga je typisch aan voor de duurtijd van 1 jaar. Neem gerust contact met ons op indien je graag meer info wenst.


Schwebz support pakket
Voor 27€ per maand staan wij steeds tot jouw beschikking voor updates en aanpassingen aan jouw website.

Graag meer info?